Ακύρωση παραγγελίας

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την αγορά σας μετά την online καταχώριση της παραγγελίας ή την τηλεφωνική παραγγελία, μπορείτε να προβείτε σε ακύρωση, μόνο αν τα προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί στις συνεργαζόμενες εταιρείες προς αποστολή. Η ακύρωση ΔΕΝ επιβαρύνει τον πελάτη. Για την ακύρωση επικοινωνήστε με το masterdrug.gr, με τηλ. επικοινωνίας 0030 231 551 0415,  e-mail: info@masterdrug.gr ή επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα «ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΥΡΟΥ Ο.Ε.», οδός 1ο χλμ Θέρμης - Πανοράματος, Τ.Κ. 570 01, Θεσσαλονίκη .

Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία ακύρωσης, λαμβάνετε σχετικό ενημερωτικό email.

 

Επιστροφή προϊόντων

 Σε περίπτωση που η παραγγελία που καταχωρήθηκε στην πλατφόρμα δε συμφωνεί με την παραληφθείσα, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει τα προϊόντα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και δικαιούται επιστροφή χρημάτων που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας.

Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περιπτώσεις παραγγελιών που περιέχουν ελαττωματικά προϊόντα ή προϊόντα που έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, πραγματοποιείται άμεση αντικατάσταση αυτού/αυτών ή επιστροφή του ποσού της αξίας των προϊόντων.  Η αντικατάσταση ή η επιστροφή του ποσού αγοράς, γίνεται αυστηρά κατόπιν εξέτασης του προϊόντος από την εταιρεία. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί η ύπαρξη ελαττώματος, επιστρέφεται επιπλέον και το ποσό εξόδων αποστολή που επιβαρύνθηκε αρχικά ο πελάτης.

 

Άλλες περιπτώσεις

Σε περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, ασκώντας το δικαίωμα υπαναχώρησης, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης που προβλέπεται στα άρθρα 3ε έως 3ια Ν. 2251/1994 δεν ισχύει

α) στην προμήθεια αγαθών τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα,

β) στην προμήθεια σφραγισμένων αγαθών τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση,

γ) στην προμήθεια αγαθών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένων και

δ) στην προμήθεια αγαθών τα οποία, μετά την παράδοση, λόγω της φύσης τους, είναι αναπόσπαστα αναμεμειγμένα με άλλα στοιχεία.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον καταναλωτή, το www.masterdrug.gr, διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή επιστροφής προϊόντος, λόγω κατάχρησης του δικαιώματος υπαναχώρησης ή αντικατάστασης των προϊόντων μας (αρθρ. 281 ΑΚ). Σε αυτήν την περίπτωση ο καταναλωτής επιβαρύνεται με τα τυχόν προκύπτοντα έξοδα, εξαιτίας της καταχρηστικής άσκησης των δικαιωμάτων του.

 Όροι επιστροφής:

·         Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια επιστροφής προϊόντος, απαιτείται επικοινωνία με το κατάστημα και το αρμόδιο τμήμα παραγγελιών και επιστροφών.

·         Επιστροφές σε γάλατα και είδη βρεφικής διατροφής ΔΕΝ γίνονται δεκτές, πλην των περιπτώσεων 1 και 2.

·         Οι επιστροφές πρέπει να πραγματοποιούνται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας

·         Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει εντός χρονικού διαστήματος (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το masterdrug.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.

·         Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση.

·         Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

·         Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 15 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.

·         Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση, την τράπεζα, τον δικαιούχο λογαριασμού καθώς και τον αριθμό της παραγγελίας σας που αφορά την επιστροφή.

·         Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής και η συσκευασία επιστροφής τους θα πρέπει να είναι σε συσκευασία που εγγυάται την προστασία του προϊόντος.

·         Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής

 

Για την επιστροφή προϊόντων:

α) Μπορείτε να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα στην Θεσσαλονίκη, οδός 1ο χλμ Θέρμης - Πανοράματος, Τ.Κ. 570 01

β) Να αποστείλετε το προϊόν στην έδρα της εταιρείας «ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΥΡΟΥ Ο.Ε.», οδός 1ο χλμ Θέρμης - Πανοράματος, Τ.Κ. 570 01, Θεσσαλονίκη . Το προϊόν θα πρέπει να είναι συσκευασμένο με αντίστοιχο τρόπο, όπως κατά την παράδοσή του και να περιέχει το νόμιμο παραστατικό πώλησης (τιμολόγιο-απόδειξη).

backtotop